Spatiul in care oamenii isi desfasoara activitatea ii influenteaza in productivitatea muncii. Nu o spunem doar noi, ci o spun toti specialistii in design interior, dar si psihologii si fiecare anagajat de la birou. Transforma spatiul de lucru intr-un birou managerial care sa creasca productivitatea muncii si care sa ofere o stare de bine tuturor angajatilor, pentru ca iti doresti o echipa formata din oameni fericiti, nu? Vezi in continuare cateva idei de decorare a biroului si pune-le in practica! Vei vedea cum afacerea ta va prinde aripi!

Designul spatiului de lucru este foarte important atat pentru eficienta, cat si pentru calitatea muncii. In plus, un birou decorat cu atentie la detalii duce la o stare de spirit mai buna. Acesta este un factor foarte important de care orice manager ar trebui sa tina cont. Au apus de mult zilele in care o cladire de birouri era un spatiu sobru, in care oamenii trebuiau doar sa munceasca.

Ce este schimbat in 2019? In prezent, spatiul unei firme este asemenea unei carti de vizita si exprima foarte bine valorile acesteia. Pe langa noile solutii de iluminare a spaţiului, cum ar fi panouri cu led si instalatiile mari, pentru o lumina cat mai naturala si sanatoasa si un plus de energie, se pune accentul pe diferite elemente de design care fac diferenta. In prezent, birourile sunt tot mai pline de culoare si exprima faptul ca buna dispozitie domneste in locul respectiv.Trendurile se schimba constant si se adaptează tot mai mult nevoilor angajatilor.

Open-space Nu mai sunt deloc in trend birourile acelea inchise, care nu incurajau comunicarea intre angajati. Birourile open-space dicteaza acum in ceea ce priveste designul, însa cu siguranta e nevoie si de sali inchise, pentru momentele in care se opteaza pentru mai multa intimitate si liniste. Spatiile de lucru si cele de relaxare sunt foarte importante pentru angajaţi. De aceea ele ar trebui gandite dupa specificul companiei si este necesar sa primeze culoarea, buna dispozitie si creativitatea.

Dispare birocratia (teancuri de documente si camere cu bibliorafturi) De ce? Deoarece acum companiile folosesc tehnologia pentru a stoca date, asa ca nu vei mai întalni teancuri de hartii ponosite pe birourile angajatilor. Totul este stocat in calculatoare si laptopuri, informatiile se transmit pe mail, iar securitatea este maxima. De asemenea, cablurile dispar si ele intr-o mare masura, deoarece traim in epoca wireless. Fara aceste elemente, spatiul in care se lucreaza devine mult mai aerisit si comod.

Spatii de relaxare Acestea se intalnesc din ce in ce mai des in firme. Acest tip de spatii, care au rolul de a oferi o pauza bine meritata angajatilor, pot fi dotate cu fotolii confortabile, jocuri interactive si chiar aparate de sport, cum ar fi bicicletele sau banda de alergare. In mediile creative, dar nu numai, este nevoie uneori sa te retragi pentru a lua o pauza, pentru a gasi rezolvarea unei probleme sau pentru a capata inspiratie. Unii angajati se concentreaza chiar mai bine intr-un spaţiu de relaxare decat la propriul birou. Asa ca, poti incerca sa organizezi un astfel de spatiu in biroul tau.

Natura mai aproape de tine Plantele sunt si ele tot mai des folosite ca maniera de decor, insa nu au doar rolul de a infrumuseta. S-a dovedit faptul ca ele contribuie la nivelul de concentrare si, in acelasi timp, purifica aerul din incapere. Multe cladiri de birouri se bucura si de amenajari exterioare inspirtţionale, cu spatiu verde şi zone iluminate pentru perioada serii. In acest caz, proiectoarele cu led sunt alegerea cea mai buna pentru a ilumina o zona de agrement in cadrul cladirii sau, de ce nu, un balcon amenajat special ori un spatiu interior foarte mare. Ele au o putere de iluminare ridicata si pot fi amplasate usor, in orice spatiu.

Mobilier confortabil Pe langa toate ideile de mai sus, mobilierul este si el foarte important. Un birou spatios unde fiecare angajat isi poate desfasura activitatea, dar si scaunele confortabile, vor face ca productivitatea angajatiilor sa creasca si astfel fiecare coleg sa fie fericit intreaga zi.

Daca ai nevoie de mobilier pentru un birou managerial, viziteaza magazinul nostru online si achizitioneazatot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa se bucure de prosperitate!

Pin It on Pinterest

Share This