Anul 2020 a fost un adevarat montagne russe. Pandemia de coronavirus avand un impact semnificativ in multe industrii, partea de amenajari interioare nefacand exceptie. 

Peste noapte, locuinta noastra a trecut printr-o transformare semnificativa. Aceasta a devenit pe rand spatiu de lucru, de scoala, de joaca, dar si de relaxare.

Iti doresti sa te bucuri de mai mult spatiu si sa aduci un suflu nou in locuinta ta? Esti in cautarea inspiratiei pentru a obtine o stare de bine, confort si productivitate?

De la alegerea unor coltare pentru living multifunctionale, pana la introducerea unor obiecte statement, 2021 ne pregateste multe surprize. 

Asadar, haide sa vedem ce ne propun designerii in materie de amenajari interioare:

Spatiu multifunctional

Multifunctional a devenit cuvantul de ordine pentru multi dintre noi in anul care tocmai s-a scurs. 

Acum ca locuintele noastre au devenit spatiu de birou, sala de sport, sala de curs etc., este esential sa profitam la maximum de spatiul pe care il avem. Si chiar sa cautam modalitati inovatoare pentru a castiga spatiu in plus pentru a evita aglomerarile inutile care pot duce la stari de nervozitate sau anxietate.

Schimba tranditionala canapea cu un coltar cu lada de depozitare pentru a organiza echipamentele sportive sau alte obiecte pe care le folosesti pe perioade scurte de timp.

Neavand o multime de obiecte insirate peste tot prin casa te vei putea bucura de mai multa claritate si un sentiment de control si confort.

Comunica prin culoare

Ultimate Gray si Illuminating, cele doua culori alese de catre Institutul Pantone in 2021, ofera un sentiment de stabilitate si rezistenta, precum si putere solara si veselie.

„Culorile anului reflecta ceea ce se intampla in cultura noastra la nivel global, exprimand ceea ce cauta oamenii si raspunsul pe care acestia spera sa-l obtina.

Pe masura ce societatea continua sa recunoasca culoarea ca pe o modalitate de comunicare si o modalitate de a simboliza ganduri si idei, multi designeri si branduri imbratiseaza limba culorilor pentru a se conecta”, spune Laurie Pressman, vicepresedinte al Institutului Pantone.

De multa vreme, griul nu mai este considerat o culoare trista si nepotrivita in amenajari interioare. 

Adevarul este ca poti jongla cu aceasta culoare si obtine unele combinatii istete.

Poti opta pentru a zugravi peretii in gri, vei obtine un cadru potrivit pentru orice alte piese de mobilier vei decide sa incluzi in camera de zi sau chiar in dormitor. Pentru ca da, griul este o culoare foarte permisiva si versatila.

Poti aduce cateva elemente de culoare pentru a crea un contrast impresionant in living precum un tablou cu elemente abstracte sau chiar cu un peisaj traditional, dar in care sa domine culoarea galbena. Efectul vizual va fi cu siguranta unul placut. 

Perechea griului in 2021 este galbenul, o culoare energica care ofera senzatia de mai mult spatiu.

Daca livingul tau are dimensiuni reduse – poti opta pentru vopsirea peretilor in galben pentru a oferi senzatia de spatiu si caldura.

Jongleaza cu aceste doua culori care in aparenta nu se potrivesc si lasa-te surprins de senzatiile pozitive pe care ti le vor transmite.

Plante de interior

Plantele raman un element nelipsit din locuintele noastre si in 2021. 

Acestea improspateaza aerul, ofera claritate si calm. De asemenea, joaca si rolul de obiect de decoratiune.

Materiale rezistente

Protejeaza mobilierul din living apeland la huse din materiale rezistente care sa joace si un rol estetic. 

Modelele abstracte sunt in continuare la mare cautare si ajuta sa transformi un obiect de mobilier intr-o culoare simpla si anosta intr-un punct de atractie pentru vizitatori.

 

In concluzie, anul 2021 se doreste a fi un an al confortului, al sperantei si al perspectivelor pozitive.

Nu ezita sa analizezi spatiul in care iti petreci cea mai mare parte din timp si sa aduci elemente care sa te inspire. Un spatiu amenajat corect te va ajuta sa faci fata cu bine oricaror provocari.

In cadrul magazinului nostru online gasesti o gama atent selectionata de coltare pentru living, masute pentru cafea, biblioteci si scaune pentru living de cea mai buna calitate.  Depaseste-ti asteptarile cu produse de calitate superioara pentru o stare de bine.

Pin It on Pinterest

Share This