Ce mobilier office sa alegi? Cum sa amenajezi biroul pentru a fi mai primitor si pentru a stimula creativitatea si puterea de munca?

 

Traim vremuri cel putin provocatoare atunci cand vine vorba despre amenajarea spatiului de lucru. Mai ales daca ne raportam la traditionalul sediu central al unei companii.

 

De ce? Contextul actual al pandemiei a „fortat mana” multor business-uri de a-si regandi nu numai designul, ci si locul in care sa iti desfasoare activitatea. Cu toate acestea, intrebarile despre cum ar trebui sa arate biroul in viitor au lasat loc multor supozitii.

 

Multi tineri prefera munca freelance, de acasa, deoarece le ofera mai multa siguranta si confort. In coltul opus avem angajatorii, care cauta idei pentru crearea unui mediu de lucru cat mai placut pentru a-i atrage pe tineri in companiile lor.

 

Daca si tu esti unul dintre acesti angajatori, cu siguranta ca acest articol iti va oferi cateva idei utile pe care sa le pui in practica chiar de acum. 

Spatiile de birouri in 2021 au nevoie de culoare

 

Mai multe studii psihologice au demonstrat faptul ca anumite culori si tonuri de culoare stimuleaza creativitatea si eficacitatea la locul de munca.

 

Culorile creeaza emotii pozitive si dau o stare de bine. 

 

Pentru 2021, expertii Pantone au optat pentru doua culori: „Illuminating” si „Ultimate Gray”, care creeaza echilibrul perfect dintre optimism si curaj. 

 

Jongleaza cu aceste doua culori pentru a stimula puterea de a merge mai departe in randul echipei tale. De la mobila, la peretii din birouri, creativitatea ta nu are limite.

 

Pont!

 

Daca iti propui sa reamenajezi spatiul de birouri si sa zugravesti, asigura-te ca faci acest lucru in intreg spatiul pe care compania ta il detine. Este util sa creezi un tot unitar.

 

Mobila office ergonomica

Zi de zi, timp de minimum 8 ore, ne asezam in fata unui calculator sau a unui laptop unde ne desfasuram taskurile pentru care suntem platiti.

 

Este foarte important sa putem face acest lucru bucurandu-ne de cat mai mult confort posibil. Drept urmare, daca nu ai acordat prea multa importanta scaunelor pe care stau angajatii tai zi de zi, acum este momentul sa o faci. 

 

Opteaza pentru scaune de birou ergonomice construite special pentru a oferi o pozitie corecta coloanei vertebrale. O pozitie corecta in fata calculatorului ne ajuta chiar si sa respiram mai bine.

 

De asemenea, poti opta pentru birouri care isi pot ajusta inaltimea.

 

Unele studii au demonstrat faptul ca un angajat de birou va dezvolta in 20 de ani un spate cocosat, un stomac proeminent si ochi obositi.

Spatii de birouri sustenabile

Incalzirea globala nu mai este un mit, ci o realitate. Iar multe companii ar trebui sa tina cont de acest lucru atunci cand intentioneaza sa reorganizeze spatiul de birouri.

 

Ce poti sa faci?

 

– Opteaza pentru mobilier office sustenabil. Alege un producator de mobila prietenos cu mediul.

– Incurajeaza mersul pe bicicleta/ trotineta. Organizeaza pentru angajatii tai spatii speciale in care isi pot lasa bicicleta sau trotineta in timpul orelor de program.

– Podea ecologica. Podelele din pluta sunt ecologice si moderne, dar si o modalitate simpla de izolare. Astfel economisesti bani cu incalzirea.

Focus pe spatiile sociale

In continuare suntem nevoiti sa mentinem si sa incurajam distantarea sociala. Drept urmare, este necesar sa regandesti salile si spatiile sociale, pentru a le face mai mari, mai incapatoare.

 

Mai devreme am discutat despre mobilierul adaptabil, iar acum vom intari afirmatia.

 

Poti opta pentru birouri mai mari care sa creeze mai multa distanta intre angajati, oferindu-le mai multa siguranta.

 

De asemenea, asigura-te ca pui la dispozitie produse pentru dezinfectarea mainilor si masti.

 

Anul 2021 se doreste a fi un an al flexibilitatii. 

Nu ezita sa aduci schimbari acolo unde este nevoie. De asemenea, concentreaza-te pe nevoia de a crea un spatiu pozitiv si creativ de lucru atat pentru angajatii tai, cat si pentru tine.

 

In cadrul magazinului nostru online gasesti mobilier office de cea mai buna calitate, pregatit sa iti aduca echilibrul perfect dintre confort si modern pentru ca tu sa te simti mai inspirat si mai productiv.

 

Suprinde-ti colegii cu piese de cea mai buna calitate si redefiniti munca in echipa.

Pin It on Pinterest

Share This