Selectează o Pagină

Atunci cand vorbim despre casa noastra, gandul ne sare foarte repede la camera in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Astfel ca, in articolul de azi vorbim despre 3 piese importante de mobilier pentru living pe care sa le inlocuiesti daca iti doresti o schimbare.

 

De cele mai multe ori, oamenii aleg sa faca redecorari masive in locuinta lor pentru a simti un aer proaspat, fresh. Nu este nevoie insa sa schimbi culoarea peretilor, parchetul, covoarele sau alte lucruri pe care le simti utile inca. 

 

Pentru ca vrem sa iti usuram alegerea cu privire la lucrurile pe care le poti schimba in livingul tau, ti-am pregatit mai jos 3 piese interesante pentru care poti opta. Poti sa iti faci si o lista cu lucrurile pe care ai vrea sa le schimbi si sa o confrunti cu lista noastra. Asadar, hai sa incepem!

Coltar extensibil cu spatiu pentru depozitare

Schimba clasicul coltar sau clasicul model de canapea cu un coltar extensibil. Chiar daca nu te-ai gandit sa faci o investitie mare in livingul tau, te asiguram ca alegerea unui coltar extensibil iti va schimba viata.  

 

Coltarul extensibil Trendy pe care il gasesti in magazinul nostru online, este coltarul perfect pentru livingul tau. Indiferent de spatiul de care dispui, acest coltar incape perfect in living. Pe langa asta, datorita faptului ca este un coltar extensibil, iti permite sa transformi livingul in dormitor pentru tine sau musafirii tai. 

Pe langa faptul ca este foarte comod, modern si perfect pentru casa ta, acest coltar dispune si de un spatiu suplimentar pentru depozitarea diferitelor lucruri. Stim ca in cele mai multe cazuri, spatiul pentru depozitare este foarte putin, asa ca, acest model de coltar dispune de o lada speciala in care iti incap o multime de obiecte. 

 

Daca iti doresti confort pentru tine si invitatii tai, un pat generos pentru vizionarea filmelor preferate si un spatiu suplimentar pentru depozitare, coltarul extensibil Trendy este tot ce ai nevoie.

Fotoliu suspendabil pentru relaxare

Daca esti adeptul momentelor petrecute in casa, in living sau pe balconul acestuia, ai nevoie de un fotoliu suspendabil. Nimic nu se compara cu aroma cafelei preferate, o carte buna si un loc doar al tau. Fotoliul suspendabil iti ofera senzatia de plutire, ceea ce ajuta la relaxare, in special dupa o zi lunga sau o saptamana in care ai acumulat oboseala. Poti sa iti creezi un loc inedit, cu o comoda sau noptiera mica, o patura pufoasa, un raft cu carti si cateva lumanari parfumate. 

Daca livingul tau dispune de un balcon mic sau o terasa, poti aseza acolo fotoliul suspendabil si sa te bucuri de fiecare zi calduroasa de vara. In serile racoroase, ia langa tine un fresh plin de vitamine, o paturica si bucura-te de linistea orasului. Fotoliul suspendabil este tot ce ai nevoie cand iti doresti sa te relaxezi.

Masuta pentru cafea cu spatiu pentru depozitare

Ce ar fi un living fara o masuta eleganta? Cum ai putea sa iti servesti cafeaua aromata sau ceaiul preferat intr-un context confortabil? Cum poti sa ai la indemana lucrurile necesare in living fara o masuta speciala cu sertare? Exact, raspunsul la toate aceste intrebari este masuta speciala pe care o poti pune in living langa canapea sau iti poti crea un loc inedit pe balconul apartamentului. 

Masuta Oslo are un design elegant, cu accente scandinave. Este confectionata din stejar si se potriveste perfect in orice stil pe care l-ai putea aborda in livingul tau. Dispune de doua spatii pentru depozitare: un spatiu de tip raft si un spatiu de tip sertar. Este usor de curatat si intretinut si este perfecta in casa ta. 

 

Alege sa iti redecorezi casa si sa ii oferi un suflu nou, cu cateva piese inedite de mobilier pentru living de revista. Comanda produsele favorite din magazinul nostru online si iti garantam calitatea materialelor din care sunt confectionate.

 

Bucura-te de casa ta cu mobilierul de la Mobila Ghencea! 

Pin It on Pinterest

Share This